Vaderdaglunch met live muziek

*deze foto is ergens anders genomen.

Zondag 20 juni is het vaderdag. Op het terras van De Haar, aan de Bredeweg, ben je na reservering van harte welkom om met het hele gezin te komen genieten van een gezellige Vaderdaglunch.
Het is voor het eerst dat we alle bijzondere vaders uit Randwijk en omgeving (met hun bijzondere partner en bijzondere kinderen) zo in het zonnetje kunnen zetten bij De Haar. Trouwens, wie gewoon gezellig wil komen lunchen is ook welkom! Reserveren is noodzakelijk, waarbij je meteen opgeeft wat je graag wilt eten. Kom je alleen voor een kop koffie, dan ben je ook welkom. Zolang er plaats is natuurlijk.

Kies bij het reserveren al uit deze twee luxe Vaderdaglunches:

*Twaalfuurtje ~ 8,50
tomatensoep met stokbrood, een bolletje heerlijke salade een een themabroodje (naar keuze).
of
*Boerenomelet ~ 8,50
Goedgevulde boerenomelet op gezond hollands grof.

*Kinderlunch ~ 5,-
Broodje Randwijks(veer): zacht wit bolletje met knakworst, sla, jonge kaas, mayonaise en fruitfrietjes, geserveerd met een sausje. Je krijgt er ook nog een chocomel bij!

Randwijkse Themabroodjes

Bij het Twaalfuurtje worden in samenwerking met Corin van de zaterdagbakkerij typische Randwijkse Themabroodjes geserveerd. Dat zie je wel aan de namen. Kies er nu alvast eentje uit: dan zet je straks de tanden in een

-Frisse Friso
(2 frisse wraps gevuld met sla, feta, aardbei, meloen, mais, belegen kaas, bieslookroom, zontomaatjes en pitjes).
of

– B.B. – BredewegBol
(een bruine of witte bol, rijkelijk belegd met gooise pikant, kipfilet, sla, ui, ei, tomaat, komkommer en selderijsalade)
of

Broodje Emma(straat)
(wit of bruin broodje met kaas, kipgrilworst, komkommer, sla, honingmostersausje met yoghurt, ui en boter)

Voor de kinderen is er zo’n heerlijk
Broodje Randwijks(veer).

Reserveren voor de vaderdaglunch

Tijdens het reserveren geef je al op welk vaderdagmenu je kiest. Je kiest ook al welk themabroodje je er bij wilt eten. De lunch voor volwassenen kost 8,50 euro. Voor een kinderlunch betaal je 5,- euro.
Bij binnenkomst krijg je van onze gastvrouw of gastheer een drankje aangeboden. Daarna is het drinken voor eigen rekening.

Wie gereserveerd heeft is welkom op zondag 20 juni vanaf 12.00 uur.
Zolang er voldoende ruimte is op het terras is het ook mogelijk om gewoon even gezellig een kopje koffie te komen drinken, zonder lunch.

Reserven vooraf is noodzakelijk. Dat kan tot donderdag 17 juni, 13.oo uur, in verband met de bestelling bij de bakkerij. Bel of app voor reserveren Ilonka Varga, 06-30636295.

Live muziek van Suze en Mike

Voor het eerst in de geschiedenis van MFA De Haar is er live muziek bij de Vaderdaglunch. In de grote theaterzaal spelen Suze en Mike zodat je op het terras kunt genieten van hun muziek tijdens de gezellige lunch met de hele familie, of met vrienden.
Luister en lees hier meer over Suze.

 

Bel of app voor reserveren Ilonka Varga, 06-30636295.