Twee maal per jaar valt bij elke inwoner van Overbetuwe een portemonnee door de brievenbus. Dat wil zeggen: een bon die goed is voor 7,50 euro. Die bon – Overbetuwe Doet – staat erop, mag iedereen geven aan een mooi project dat wel wat extra steun kan gebruiken. Een soort gemeentesubsidie dus, maar dan uitgedeeld door de bewoners zelf.
De bonnen kunnen digitaal geschonken worden en soms ook ergens in een schoenendoos of door een brievenbus gegooid worden. Zo steun je leuke initiatieven van elkaar om bijvoorbeeld Randwijk nog mooier en gezelliger te maken. Eerder werden in Randwijk al een uitgebreide gereedschapskast, een springkussen, een spelcomputer en bloemenperkjes bij elkaar gesprokkeld met de Overbetuwe Doet waardebonnen.
Op deze pagina vermelden we graag welke projecten dit half jaar (april 2022 e.v.) graag een extraatje van je zouden krijgen in de vorm van de Overbetuwe Doet bon.

Gezellige Koningsdag – Oranjecommitee Randwijk

Wij hopen 27 april weer een leuke en gezellige koningsdag te kunnen organiseren met vooral veel activiteiten voor de kinderen. Een luchtkussen, bijvoorbeeld!
Het Oranjecommitee Randwijk is er al behoorlijk druk mee, want het is een hoop georganiseer en we hebben heel veel plannen.
Daarom vragen we dit jaar ook de hulp van Overbetuwe Doet, zodat we er eindelijk weer een leuk en gezellig feest van kunnen maken voor het hele dorp. Daar zijn we wel aan toe, nadat we twee jaar lang geen Koningsdag konden vieren!
Uw Overbetuwe-Doet waardebonnen mag u ook door de brievenbus gooien bij Pieter Wolff op de Johan Frisostraat 2.