Vanaf vrijdag 11 februari 2022 is elke vrijdagochtend de Huiskamer van Randwijk open van 10 tot 12, in MFA De Haar aan Bredeweg 12 in Randwijk. Wie gezellig een kopje koffie wil komen drinken of een krantje wil komen lezen is van harte welkom. Vindt u het lastig om op eigen gelegenheid naar De Haar  te komen? Laat het dan even weten, dan zorgen we voor vervoer: we halen u thuis op en brengen u netjes weer thuis na de koffie.

En wilt u wat hulp bij een klusje zoals formulieren invullen of een telefoon die opeens niet meer doet wat u wilt? Dan is er altijd wel iemand die u daar mee wil helpen. We helpen elkaar graag.

Per huiskamermomentje betaalt u 1,50 en voor 8 keer kunt u een strippenkaart krijgen voor een tientje.

Net als Huiskamer van Elst

Het idee van een open Huiskamer ontstond in Elst. Samen wat babbelen en een kopje koffie of thee drinken is toch gezelliger dan alleen thuis zitten. Zo kwamen er steeds meer mensen op de koffie-ochtenden in Elst. Vanzelfsprekend kwam er dan ook wel eens een praktisch probleem aan de orde: hoe vul je zo’n formulier in? Hoe krijg je je telefoon weer aan de praat als die opeens alles anders doet dan je wil? Kan iemand die kleine lettertjes lezen? Natuurlijk help je elkaar dan graag. Zo ontstond een tweede functie van de Huiskamer: durf te vragen om een extra paar ogen of een handig handje.

Huiskamers in de Overbetuwe

Toen we vanuit Randwijk een keer waren komen kijken in De Huiskamer van Elst waren we meteen enthousiast. Dat willen we hier ook wel! We werken graag samen met alle Huiskamers in de Overbetuwe, want in meer dorpen wordt een Huiskamer georganiseerd.
Daardoor kunnen we ook af en toe eens iemand uitnodigen die bij alle Huiskamers langsgaat met een interessante lezing of een leuke workshop, of spelletjes aan elkaar uitlenen. Kom vooral een keertje kijken.