Koekje erbij?
De andere koffie-ochtenden in Randwijk

Nieuwe Randwijker? Oude Randwijker? Indoorniker? Je bent van hartelijk welkom voor een kopje koffie of thee met een dorpsgenoot, tijdens de ‘Koekje erbij?’ koffie-ochtenden voor het hele dorp. Gewoon bij iemand thuis, zodat het allemaal coronaveilig kan.

De gezellige koffie-vrijdagochtend in dorpscentrum De Haar zit er voorlopig nog niet in.
Maar één-op- één -contacten mogen. Dat geeft ons alle kans om in Randwijk eens een uurtje bij elkaar op de koffie te gaan. Of je elkaar nou kent of niet. Bij jou of bij die ander thuis. Of met een thermoskannetje op een mooie plek rond het dorp natuurlijk. Via ‘Koekje erbij?’ krijg je een toevallig Randwijks koffiemaatje voor een ochtend die jullie allebei schikt. Vanaf 21 mei 2021.

Onderaan deze pagina vind je het
aanmeldingsformulier voor ‘Koekje Erbij?’

Wat is de bedoeling van ‘Koekje erbij?’

Simpel. Gewoon even gezellig een bakkie doen met iemand in het dorp. Het toeval bepaalt wie dat is. Zo drink je straks misschien eens een kopje koffie met iemand die je altijd dag zegt, maar waar je nooit uitgebreid mee kennismaakte. Of je schuift aan bij een dorpsgenoot die je al je halve leven kent. Je hoort van alles over je dorp wat je nog niet wist, je praat over een verrassende hobby, je vertelt hoe het met jou gaat, en met de familie, je hoort eens een mening die je anders nooit hoort. Maak een praatje met een nieuwe Randwijker of spreek een Randwijker die hier geboren en getogen is. En neem er een koekje bij.

Kost dat?

Niks.

Hoe werkt ‘Koekje erbij?’

 • Je haalt vast een koekje in huis.
 • Je vult het formulier ‘Koekje erbij?’ onderaan deze pagina in. Met een klik meld je je aan.
 • Of je print het formulier uit en gooit het door de brievenbus bij Ilonka Varga op Willem Alexanderstraat 30.
 • Er worden lootjes getrokken, zodat het toeval kan bepalen met wie je straks een bakkie doet. Jij krijgt de naam en contactgegevens van een Randwijker die ook graag eens een andere koffie-ochtend doet. Daardoor weet je zeker dat je welkom bent.
 • Je krijgt per e-mail of telefoon bericht: de naam van een dorpsgenoot met wie jij zelf even contact op moet nemen om af te spreken: hier of daar? En hoe laat? Suggestie: vrijdagochtend 10.00 uur is een fijne afsluiter van de week.
 • LET OP: meld je je aan met het formulier onderaan deze pagina, dan krijg je uiterlijk twee weken later bericht over je koffiemaatje.
 • Dan heb je een koffie-afspraakje van een uur. Een uur, zodat je ook nog tijd hebt om wat anders te doen en zodat het leuk blijft, ook als je hele andere interesses blijkt te hebben.
 • Daarna kun je de organisatie van ‘Koekje erbij?’ even kort laten weten hoe het was. Als je het leuk vindt doe je er een foto bij. Op randwijker.nl kunnen we op die manier meer mensen enthousiast maken om op vrijdagochtend een kopje extra te zetten en aan te sluiten bij ‘Koekje erbij?’.

De kleine lettertjes

 • Als je last hebt van corona-achtige klachten mag je niet meedoen tot je weer helemaal beter bent.
 • De organisatie van ‘Koekje erbij?’ houdt bij wie aan wie wordt gekoppeld. Zo krijg je geen vreemden over de vloer.
 • Zodra je je afmeldt verdwijnt je naam uit de loterij-pet en krijg je geen nieuw koffiemaatje meer tot je je weer aanmeldt.
 • Je kunt ons laten weten hoe ‘Koekje erbij?’ je bevalt, ook als het tegenviel! Vertel ons dan wel even wat er gebeurde, zo kunnen we ‘Koekje erbij?’ steeds leuker maken.

   


Aanmeldingsformulier voor ‘Koekje Erbij?’

Vul je formulier online in en mail het met de verzendknop. Je krijgt ‘m zelf ook per mail. Liever printen en op papier invullen? Kan ook. Als je je formulier uiterlijk 16 mei inlevert bij
Ilonka Varga, Willem-Alexanderstraat 30,
krijg je uiterlijk woensdag 19 mei de gegevens van je koffiemaatje van deze keer.

Je hebt dan twee weken de tijd voor een koffie-afspraakje.
Als het je bevalt krijg je daarna gewoon weer een nieuw koffiemaatje uit de koekjestrommel.
Met al je vragen kun je terecht bij de redactie van de Randwijker.