Koekje erbij voor Marja en Marja

Marja kreeg Marja als koffiemaatje. Gelukkig stonden de achternamen erbij toen we de namen trokken uit de koekjestrommel voor het Randwijkse gezelligheidsproject ‘Koekje erbij?’ Allebei hadden ze zich opgegeven met het formulier dat je hieronder vindt (voor als je ook een keer koffie wilt drinken met een Randwijker of Indoorniker die je nog niet kende)!

Twee Marja’s die elkaar nog niet kenden maakten een afspraakje om gezellig een kopje koffie te drinken samen.
Bij stom toeval bleken ze heel wat gemeen te hebben: allebei zijn ze terechtgekomen in Randwijk, maar eerst hebben ze allebei heel wat van de wereld gezien. Veel om over te praten dus.
Aan een foto maken van hun twee kwamen ze niet toe, maar gelukkig had Marja een foto gemaakt van de brownies die ze speciaal gebakken had als Koekje Erbij.

Verslag van Marja en Marja’s Koekje Erbij:
Koffie met koekje is in de Erfstraat bij Marja Amerikaans brownie met koffie geworden.
Het was een leuke ochtend, ook bij ons ging de ontmoeting als vanzelf. We hebben een leuk gesprek gehad en zagen dat het opeens drie uur later was. Van alles hadden we  elkaar te vragen en vertellen. Blijkt dat we veel dezelfde interesses hebben. Wat wonen er toch veel leuke mensen in Randwijk!
En ik ben blij dat ik hoorde over de schrijf cursus hier in Randwijk. Dus heb ik me daar ook meteen voor aangemeld.
Het is leuk om dit vaker te doen. Eens in de maand bijvoorbeeld. Je leert leuke mensen kennen die ja anders nooit ontmoet had. Dus binnenkort meld ik mij weer aan.
Erg leuk initiatief!
Marjavg

Wie de volgende keer ook graag eens een verrassend koffiemaatje wil ontmoeten uit Randwijk of Indoornik is van harte welkom. Vul het formulier hieronder in en meld je aan voor ‘Koekje Erbij?’.
De volgende koffiemaatjes worden gekoppeld in week 23.