In De Haar is ruimte voor heel Randwijk. Daarom zijn er een  jaar na de start al bijna 30 organisaties die onderdak vinden in de Randwijkse MultiFunctionele Accommodatie aan Bredeweg 12.

Haarbreed Overleg

Eens per kwartaal (of vaker als dat nodig is) schuiven vertegenwoordigers van die organisaties aan tafel bij het Haarbreed Overleg.
Daar hoort iedereen wat de andere groepen zoal doen in De Haar, welke leuke evenementen er aan staan te komen en wie er nog wat extra handjes nodig heeft voor een project.

Handen uit de mouwen

Dat is meestal snel geregeld: een vrijwilliger meldt zich direct aan, een nieuw bestuurslid stapt in, mensen die even de handen uit de mouwen willen steken pakken een dweil, iemand draait gauw een folder in elkaar of schrijft een persbericht.
Zodra dat klaar is wordt het Haarbreed Overleg gezellig voortgezet aan de bar, waar nog meer leuke contacten ontstaan.

Openbare verslagen Haarbreed

De verslagen van het Haarbreed Overleg zijn van begin af aan openbaar en kun je altijd op deze plek vinden, onder de hoofdpagina De Haar/Haarbreed.
Heb je een suggestie of idee voor het Haarbreed Overleg om eens over door te praten, dan kan dat via de vertegenwoordiger van je eigen organisatie of via redactie@randwijker.nl