Er gebeurt meer dan je denkt in Randwijk. Staat je eigen vereniging of organisatie nog niet in deze lijst? Neem dan even contact op met de redactie van de Randwijker.nl om gegevens door te geven.
Bijna elke organisatie of vereniging in Randwijk kan een eigen pagina claimen op Randwijkers.nl! Neem even contact op over hoe dat gaat.
Handig als er geen geld, tijd of menskracht is om zelf een site op te zetten.
Activiteiten voor, door en met dorpsgenoten vermelden we in de Dorpsagenda en op de Facebookpagina Randwijker.

Voetbalvereniging EMM

Bij de Randwijkse voetbalvereniging EMM, Eendracht Maakt Macht, sinds 1970, voetbalt iedereen op zijn of haar eigen niveau. Er is ook een 40+ team.
EMM traint wanneer dat mogelijk is en houdt de veiligheidsnormen van het RIVM aan. Ook na de wedstrijd.

 

Bigband Overbetuwe

Er zijn maar weinig dingen leuker dan samen muziek maken. Bigband Overbetuwe heeft gelukkig weer plaats voor jonge en oudere muzikanten. Koperblazers, percussionisten, toetsenisten en in overleg ook andere instrumentbespelers zijn welkom.
Repetities zijn op dinsdagavond in De Haar in Randwijk. Er zijn zelfs regelmatig instrumenten te leen voor wie mee wil spelen maar niet zelf een instrument heeft.

Kinderspeelweek

Elke zomer is het terrein rond De Haar een week lang speelparadijs voor de kinderen van Randwijk. Er staan pallets om zelf mee te bouwen, er is een springkussen, elke dag worden er prachtige knutselwerken gemaakt. Spelen met water, sporten, snoepen, spelletjes doen, het kan allemaal. Vrijwilligers moeten een VOG hebben.

 

 

Dorpscentrum De Haar

In april 2020 is De Haar klaar. Een multifunctionele accomodatie (MFA) voor het hele dorp. De ruimte wordt onder andere gebruikt door EMM, schietvereniging De Treffers heeft oefenbanen in de kelderruimte, er worden allerlei activiteiten worden georganiseerd door dorpsgenoten. De veiligheidsregels van het RIVM gelden ook tijdens het gezellige Vrijdagavondcafe, om de week.

S.V. de Treffers

foto Bastiaan Heus

De Treffers schieten met Klein Kaliber Geweer (KKG), Klein Kaliber Karabijn (KKK) en Luchtgeweer, in knielende of liggende houding. Zij beschikken over ‘leen’wapens voor schutters die (nog) geen eigen wapen kunnen of willen aanschaffen.

Oranjevereniging Randwijk

Koningsdag maar ook 4 en 5 mei gaan nooit ongemerkt voorbij in Randwijk. De Oranjevereniging organiseert van alles, voor kinderen en volwassenen. Het hele dorp wordt versierd met vaantjes en vlaggen. Op de foto zie je de krans die op 4 mei werd gelegd bij het monument naast de kerk. Extra bijzonder in 2020 en 2021 omdat, vanwege de Corona lockdown, geen normale kranslegging met publiek kon plaatsvinden.