Er gebeurt meer dan je denkt in Randwijk. Staat je eigen vereniging of organisatie nog niet in deze lijst? Neem dan even contact op met de redactie van de Randwijker.nl om gegevens door te geven.
Bedrijven uit Randwijk presenteren zich op de sponsorpagina.
Activiteiten voor, door en met dorpsgenoten vermelden we hier, met een link naar hun eigen website.

Voetbalvereniging EMM

Bij de Randwijkse voetbalvereniging EMM, Eendracht Maakt Macht, sinds 1970, kan iedereen op zijn of haar eigen niveau voetballen. Er is ook een 40+ team.
Tijdens de coronastilte worden de velden geverticuteerd en is trainen niet mogelijk. EMM verwacht in augustus 2020 het nieuwe seizoen weer op te starten.

 

Kinderspeelweek

Elke zomer is het terrein rond De Haar een week lang speelparadijs voor de kinderen van Randwijk. Er staan pallets om zelf mee te bouwen, er is een springkussen, elke dag worden er prachtige knutselwerken gemaakt.

 

 

 

Dorpscentrum De Haar

In april 2020 is De Haar klaar. Een multifunctionele accomodatie (MFA) voor het hele dorp. De ruimte wordt onder andere gebruikt door EMM als kantine en kleedkamers, het is de spil van de Kinderspeelweek, de Dorpsraad komt er bij elkaar, schietvereniging De Treffers heeft oefenbanen in de kelderruimte en er kunnen activiteiten worden georganiseerd door dorpsgenoten. De Haar kan pas na de coronastilte in gebruik worden genomen.

S.V. de Treffers

foto Bastiaan Heus

De Treffers schieten met Klein Kaliber Geweer (KKG), Klein Kaliber Karabijn (KKK) en Luchtgeweer, in knielende of liggende houding. Zij beschikken over ‘leen’wapens voor schutters die (nog) geen eigen wapen kunnen of willen aanschaffen.

Oranjevereniging Randwijk

Koningsdag maar ook 4 en 5 mei gaan nooit ongemerkt voorbij in Randwijk. De Oranjevereniging organiseert van alles, voor kinderen en volwassenen. Het hele dorp wordt versierd met vaantjes en vlaggen. Op de foto zie je de krans die op 4 mei werd gelegd bij het monument naast de kerk. Extra bijzonder in 2020 omdat, vanwege de Corona lockdown, geen normale kranslegging met publiek kon plaatsvinden.