Koekje Erbij voor Anja en Sjaan

Nog een verslag van een andere koffie-ochtend. Anja en Sjaan schreven zich in voor ‘Koekje erbij?’ en kregen elkaars adresgegevens om samen een bakkie te doen. Ze kenden elkaar niet als dorpsgenoten. Anja woont namelijk nog niet zo lang in Randwijk en de coronamaatregelen maakten dat ze ook heel lastig met andere mensen in contact kwam. Ze vonden het allebei ook best spannend om zomaar met een vreemde koffie te gaan drinken!
Hier van beiden een verslag.

Anja:

Vanmorgen op de koffie geweest bij Sjaan.
Hoe bijzonder dat als je elkaar nog helemaal niet kent het zo leuk uit kan pakken.
Via de app een afspraak gepland en daar al aangegeven dat we het beiden leuk, maar ook spannend vonden.
Achteraf niet nodig want het was een gezellige ochtend waarin er geen moment was waarop het ongemakkelijk was.
Een uurtje werd 1,5 uur en we zijn allebei in voor een volgende ontmoeting. 
Vanaf mij kant vond ik het erg leuk om Sjaan te hebben ontmoet.
Op deze manier mensen in Randwijk te leren kennen is wat mij betreft een mooi en leuk initiatief! (Zeker als je hier net woont, maar ook dus voor mensen die hier al langer wonen)
Ik geef me graag op voor een volgende ontmoeting en hoor graag of dat zo kan of liever via het inschrijfformulier.

Sjaan:

Ik werd gekoppeld aan Anja die nog niet zo lang in Randwijk woont en dit een leuke gelegenheid vond om mensen te ontmoeten. Gisteren kwam zij bij mij om koffie te drinken met natuurlijk een koekje erbij. En wat was het leuk! We hebben anderhalf uur gezellig zitten kletsen tot ik weg moest om pleinwacht te gaan lopen. Van matchende onderwerpen zoals een puppy in huis tot hele uiteenlopende dingen zoals dochters die gaan trouwen en dochters die net naar groep 1 gaan. Ik vind Anja een heel leuk mens met een heel groot warm hart en ik ben blij dat ik haar heb leren kennen! We gaan zeker nog eens samen koffiedrinken!
Ook geef ik me weer op voor de volgende ronde!
Groet, Sjaan

Anja en Sjaan, jullie namen zitten weer in de koekjestrommel! Je krijgt binnenkort opnieuw een naam van een andere dorpsgenoot om zelf een afspraak mee te maken voor een koffie-ochtend met  ‘Koekje erbij?’.
En voor wie nog niet het formulier had ingevuld, dat kan onderaan dit bericht, dan krijg je ook een koffiemaatje in het dorp.