Verhalen schrijven – Schrijfgroep

Ja hoor, leuke vakantie gehad, dank je.
Maar kun je er ook een mooi verhaal over schrijven?

Elke eerste maandag van de maand komt de Randwijkse Schrijfgroep – Randschrijvers – bij elkaar om elkaars verhalen te lezen en elkaar tips te geven om nog mooier te gaan schrijven.
Er wordt op elke schrijfavond een nieuwe schrijftechniek geoefend. In de loop van de maand pas je die techniek toe in een nieuw verhaal dat je zelf schrijft. Iedereen gaat naar huis met een huiswerkopdracht, zodat het steeds gemakkelijker en leuker wordt om je eigen verhalen te schrijven.

Niet te knap schrijven graag

Zo kun je je creatief schrijftalent oefenen en ontwikkelen, je kunt toewerken naar een eigen schrijfproject zoals een boek of je levensverhaal, of stukken schrijven voor de Randwijker. Opgeven vooraf is handig. Als je de huiswerkopdracht al uitvoert wordt ook jouw verhaal al besproken.
Alle deelnemers moeten beloven dat ze niet al te knap schrijven, want dat is ontmoedigend voor de anderen. Het gaat erom dat je je schrijfplezier terug vindt, ook als je niet meer weet waar je het kwijtgeraakt bent.

Je krijgt professionele begeleiding en persoonlijke schrijfadviezen van schrijfcoach Yoeke Nagel en je hebt de ondersteuning, tips en toejuichingen van je medeschrijvers.
Deelname per avond 10,- euro, inclusief koffie of thee.