Leukste Pubquiz van de Overbetuwe

Weet je iets? Wat dan ook? Over heel veel of over een enkel onderwerp maar?
Dan moet je vooral mee komen doen met de Randwijkse Pubquiz op zaterdag 18 juni in De Haar aan de Bredeweg. Dat is de leukste pubquiz van de hele Overbetuwe!
De hele pubquiz wordt bedacht door Randwijkers die de meest verrassende vragen stellen aan jou en je team. Ze hebben er inmiddels al heel wat pubquizzen op zitten, dus ze weten precies hoe moeilijk ze het kunnen maken. De vragen komen steeds in rondes van ongeveer 10 stuks. Daarna kun je even bijkomen met een drankje om je voor te bereiden op de volgende ronde. Over verrassingen gesproken: de Pubquizmakers beloven er een paar!

Redenen om mee te doen met de Pubquiz

Hoe verschillender de mensen in je team zijn, hoe meer je weet en hoe meer kans je maakt op de felbegeerde wisselbeker voor het winnende team. Overleggen is heel belangrijk!
Want natuurlijk doe je mee om te winnen. Of gaat het je misschien om de geweldige sfeer tijdens zo’n avondje pubquizzen met z’n allen? Om de nieuwe kennis die je altijd opdoet als de antwoorden worden gegeven tijdens de pauze? Om de prima betaalbare drankjes? Om de feestelijke hapjes tussendoor?

Meedoen met de Pubquiz

Hoe dan ook: je hebt reden genoeg om mee te doen met Pubquiz Randwijk.
Schrijf je in met je eigen team of sluit je aan bij zomaar wat andere mensen.De zaal is open om 19.30 en de eerste vraag kun je verwachten om 20.00 uur.
Opgeven via www.tix4all.nl of via Gerda 06-25546643 of Ilonka 06-30636295.