EMM 50 jaar feest

Dat was echt feest, afgelopen zaterdag. EMM werd 50 jaar en ondanks het Pleinfeest van Herveld dat toevallig diezelfde zaterdag plaatsvond, stond De Haar bol van de activiteiten.
Overdag het springkussen voor de kinderen en de koe die per ongeluk al in de wagen los was gegaan, maar evengoed -na een uurtje drentelen over het veld – toch nog es ging schijten. Helaas nou net precies in een vak dat niemand had gekocht, dus er konden alleen een tweede en derde prijs worden uitgereikt aan de eigenaren van een vakje vlakbij de plek zelf.
Bandje Speciaal zorgde voor heerlijke meezingers en maakte er zelfs een live stoelendans bij.
De avond werd afgesloten met een ongelofelijk mooi vuurwerk. Vanuit het veld steeds hoger komende vuurfonteinen, enorme kleurendouches en uiteindelijk stonden de kleuren van EMM in de lucht. Geel-Blauw – en dat al 50 jaar. Een best verjaarsfeestje, EMM!

Wie er waren

Veel oud-voetballers van EMM maar ook van Excelsior kwamen langs met hun familie, vrienden en partners. De meeste Randwijkers hebben wel eens een tijdje gespeeld bij EMM, oude en nieuwe bestuursleden kwamen even feliciteren. Zo werd het verjaarsfeestje ook een beetje een reunie, want hoe vaak zie je elkaar nou eigenlijk, als je Randwijk uit gaat?
Omdat het weer fantastisch was de hele dag kon het terras van De Haar de hele tijd gebruikt worden, ook voor de gezellige BBQ.