Gespreksgroep Dementie voor Mantelzorgers

Knooppunt Mantelzorg Overbetuwe gaat in februari 2018 weer starten met een nieuwe gespreksgroep dementie. Deze is bedoeld voor mantelzorgers waarvan de naaste met dementie nog thuis woont.

In de gespreksgroep staan we stil bij wat het betekent om te zorgen voor je dierbare met dementie. Je ontmoet mensen die hetzelfde meemaken en begrijpen hoe moeilijk het soms kan zijn. Dat geeft een bijzondere band. Je wisselt ervaringen uit, je leert van elkaar en je vindt er steun. In een veilige omgeving en met betrokken begeleiders is er ruimte en aandacht voor alles wat voor u als mantelzorger belangrijk is.

Er zijn vanaf februari 2018 zeven bijeenkomsten gepland op donderdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur in de Ruimte, Sint Maartensstraat 32 B in Elst.

De data zijn: 1 en 15 februari, 1 en 15 maart, 12 en 19 april en 31mei. Bij opgave is het de bedoeling dat u alle bijeenkomsten bij woont. Deelname aan de groep is gratis.

Bent u geïnteresseerd in deelname laat het ons weten. Stuur een mail met uw naam of telefoonnummer naar info@mantelzorgoverbetuwe.nl of bel 0481-350050 op werkdagen tussen 9.00 en 11.00 uur. U wordt dan teruggebeld door onze begeleidster Annet Fleer.

Reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *