The Unoriginals live in De Haar – 11 juni 2023

Live muziek is altijd leuk natuurlijk, maar soms is het zo leuk dat je de band gewoon nog een keer wilt horen. Dat hadden veel Randwijkers bij The Unoriginals. Een geweldige band die ijzersterke covers speelt. Voor de tweede keer dus zelfs: in juni 2022 waren ze ook al in Randwijk en velen vroegen hen terug. Heb je ze toen gemist? Dan is nu je kans om alsnog een lekkere live muziekavond te beleven in De Haar. Op 11 juni komen ze opnieuw spelen.
Oh, en blijf langer, voor de gezellige barbecue achteraf! Je kunt je kaartje bestellen onderaan deze voorpret.

Over The Unoriginals

Met een originele en ‘MTV unplugged’ stijl brengen The Unoriginals de mooiste en krachtigste pop/rock covers in een mooie mix met eigen nummers. Hun magische samenzang weet elk publiek volledig voor zich te winnen. Ieder optreden levert fans op die graag een volgende keer terug komen.

Check YouTube channel The Unoriginals:
https://www.youtube.com/channel/UC0fvgKeVylZUPUtq_YGztIg

De bezetting van The Unoriginals alleen al is spectaculair.
Dilana Smith (zang, gitaar, mondharp): de in Zuid-Afrika geboren zangeres beschikt over een betoverende rauw-zoete stem. Dilana is o.a. bekend van de Amerikaanse tv-hitserie ‘Rockstar Supernova’ en ‘The Voice of Holland’ 2017. Zij verzorgde support voor o.a. Joe Cocker, Beth Hart en Aerosmith. Momenteel tourt Dilana met de theatershow ‘Motel Westcoast’, in het najaar heeft ze haar eigen theatershow ‘Legendary Women of Rock’.

“Dilana zal de geschiedenis ingaan als een van de grootste zangeressen ooit”.  https://www.youtube.com/watch?v=1FHpa9ojtrA 
(Dilana bij ‘the Ellen Degeneres Show’)

Dirk Vermeij (gitaar en zang): Dirk’s stem is oprecht en bijzonder. Als hij zijn songs vertolkt wordt het stil. Dirk is onder meer bekend van de bands ‘The Wild Romance’ (met Herman Brood) en ‘Raw Medicine’.

https://www.youtube.com/watch?v=T-Wz9u2BJNM 
(Dirk bij ‘De Wereld Draait Door’)

Franklin Heilijgers (bas en backing vocals) is een gedreven en doorgewinterde muzikant met killer skills op de bas. Met zijn flamenco- en rockachtergrond brengt hij een unieke sound op het podium. Voor zijn baswerk op het album La Penultima ontving hij vijf sterren in ‘Bassplayers Magazine’.

https://youtu.be/ckkqg9hgg48
(Franklin live bij de NPO)

Arthur Bont (drums, percussie en backing vocals) bespeelt in The Unoriginals de cajon en meerdere percussie instrumenten. Arthur begeleidde vele grote blues artiesten op meerdere tournees, waaronder Mick Taylor van de Rolling Stones. Momenteel tourt Arthur met de NinaLynn band.

https://www.youtube.com/watch?v=BRJ7WqtPcew
(Arthur drumsolo met percussie)

Wat spelen ze?

Het repertoire van The Unoriginals bestaat, naast eigen werk, uit covers van  Fleetwood Mac, Bob Dylan, Bryan Adams, Alanis Morisette en enkele prachtige country ballads. Kortom, de beste songs op een fantastische ‘MTV Unplugged’ manier gebracht.

Bestel met een klik op de link je toegangskaartje voor The Originals met barbecue achteraf:

Lazy Sunday met The Unoriginals op  11 Juni, 2023
15:00 – 22:00
Toegang met barbecue achteraf: 35,- euro.

https://www.tix4all.nl/e/lazy-sunday-with-the-unoriginals-and-bbq-2586

Liever thuis eten maar wel naar de Lazy Sunday in De Haar om The Unoriginals te horen?

Onderstaande link gaat naar een ticket voor de Lazy Sunday zonder bbq. Toegang zonder barbecue achteraf: 17,50 euro.

https://www.tix4all.nl/e/lazy-sunday-with-the-unoriginals-zonder-bbq-2587

Organisatie: de Activiteitencommissie
Foto’s: HansSchooPhotography.com