Stichting Knotwilg Heteren-Randwijk ook actief bij NL-doet

Zaterdag 21 maart heeft onze knotwilgenstichting een verbindende rij wilgen geplant bij de brug naar het Lexkesveer. Deze rij bomen maakt een prachtige aansluiting tussen de wilgen in de Randwijkse Waarden en de wilgen in de Schoutenwaard.

We hebben met een mooie ploeg vrijwilligers goed het knotseizoen afgesloten. Ook wethouder Wijnte Hol heeft de hele dag met ons meegewerkt. Wij waren blij verrast dat burgemeester Toon van Asseldonk, die vorig seizoen de laatste sliet afzaagde en daarmee een nieuwe knotwilg plantte, opnieuw aanwezig was. Er was taart van STUW en soep van Ceciel.

Dit knotseizoen is er veel werk verzet in onze mooie uiterwaarden. Om o.a. de vogels niet te verstoren gaan wij nu stoppen, maar in de herfst hopen wij weer aan de slag te gaan. En misschien neemt u zich voor om met ons mee te doen: knotten, zagen, takken slepen, aan je conditie werken, samen van de natuur genieten.

Weet u dat wij ook voor een redelijke prijs hout verkopen? En wie regelmatig met ons heeft meegedaan mag het gratis meenemen.