S.V. de Treffers Randwijk levert ook dit seizoen weer kampioenen!

Randwijk – MFA de Haar is de thuisbasis van schietsportvereniging De Treffers.
Net zoals voorgaande jaren hebben enkele schutters van de vereniging ook dit seizoen weer boven verwachting goed gepresteerd op de landelijke selectiewedstrijden. Tijdens deze wedstrijden hebben ze zich weten te kwalificeren voor het Nederlands Kampioenschap 2023 in drie disciplines.

-Op het NK 12m KKG liggend in Hengelo (Gld) zijn de volgende resultaten behaald: Sjoerd Delsink 1e in de  herenklasse en 1e in de overall finale, Jaap Bunt 8e bij de heren. Bij de veteranen: Paul van Soelen 4e en Dick Vink 5e .

-Op het NK 50m KKG liggend in Barneveld zijn de volgende resultaten behaald: Sjoerd Delsink, 1e in de  herenklasse en 3e in de overall finale, Jaap Bunt 8e bij de heren. Bij de veteranen is Paul van Soelen 7e geworden.

-Op het NK 50m KKK liggend is Sjoerd Delsink kampioen bij de heren geworden.

Een keer proefschieten

De schutters hebben heel fanatiek getraind en dit heeft prachtige resultaten opgeleverd! Deze resultaten zijn tevens een extra stimulans voor de andere leden van de vereniging. Onderling heerst er een ontspannen sfeer, men helpt elkaar waar nodig, ongeacht niveau of schietdiscipline.

Elke vrijdagavond en geregeld ook op woensdagavond wordt er getraind op de 7 moderne schietbanen. Na het trainen vertrekt men gezamenlijk naar de bar in de kantine van de Haar.

Groepen welkom

In overleg met de secretaris van de vereniging, Sjoerd Delsink, is het mogelijk om geheel vrijblijvend een keer proef te komen schieten bij S.V. de Treffers.

S.V. de Treffers verwelkomen ook leden van andere (sport-)verenigingen of organisaties, en personeels-uitjes, om onder deskundige begeleiding een sportieve promotie-bijeenkomst op de schietbanen te beleven. Wie weet worden er nog wel nieuwe talenten ontdekt op zo’n avond of middag!