Randwijk kleurt licht-oranje

Foto’s: Henk Panneman
Vorige week kon Oranjecomite Randwijk weer bij elkaar komen om een feestje voor te bereiden voor het hele dorp. Er waren zelfs wat nieuwe mensen bij om mee te denken en de handen uit de mouwen te steken op Koningsdag en de 4 en 5 mei herdenkingen.
In deze onzekere tijden is er na twee jaar toch eindelijk een feestelijk vooruitzicht!
Onder het genot van koffie met koek vormden zich op de vergadering gezellige kleine teams (1 tot 3 personen) met ieder een deeltaak.
Kinderspelen, prijswedstrijden, taarten bakken, misschien een voetbalwedstrijd? We kwamen al gauw in Oranjestemming waardoor er veel leuke ideeën op tafel kwamen. Gebruik makend van kwaliteiten en netwerken beginnen sommige deeltaken zelfs al licht oranje te kleuren.

We hebben nog wat hulp nodig!

De teams “Koningsdag-middag-programma” en “Herdenkingen 4 en 5 mei” hebben echter nog input nodig. Heb jij leuke ideeën voor de invulling hiervan en heb je zin om dit (samen) te organiseren? Je krijgt er een leuke tijd met gezellige mensen, een groot netwerk, een fantastisch feest en mooie herdenkingen voor terug. 
Sluit je gauw aan om het feest compleet te maken! 
We zijn makkelijk bereikbaar via Facebook, email (info@oranjecomiterandwijk.nl) of bel even met Ulrike (0634124565).

Overbetuwe Doet bonnen

Een actie die inmiddels door Oranje comité Randwijk is uitgezet -omdat de kas afgelopen jaren flink moest interen- is de welbekende actie “Overbetuwe Doet”.
De waardecheques vallen in de week van 7 april bij iedereen op de deurmat. We hopen op een grootschalige donatie van cheques om zoveel mogelijk van onze ideeën te kunnen verwezenlijken. Mogen we ook op jou rekenen?
 
Voor Randwijk, door Randwijk!