Meld je aan voor Rondje Randwijk 2018

Je ziet ze misschien niet, maar er zijn er heel wat van: Randwijkse ondernemers en activiteiten. Op zaterdag 16 juni 2018 wordt in Randwijks Hof daarom voor de tweede keer Rondje Randwijk georganiseerd. Ambachten, diensten en producten uit Randwijk kunnen er gepresenteerd worden. Je kijkt er je ogen uit wat er allemaal voor moois gemaakt en gedaan wordt in Randwijk!

In 2016 presenteerden zestien Randwijkse ondernemers zich voor het eerst op die manier. Zo ontstonden leuke onderlinge contacten en dorpsbewoners waren verrast hoeveel er wel niet gebeurt in het dorp. Met alle gezellige kramen van Rondje Randwijk lijkt het wel alsof in bijna elk Randwijks huis een ondernemer woont.
Dit jaar is Rondje Randwijk op een zaterdagmiddag, en staat open voor alle Randwijkse ondernemers die graag eens laten zien wat ze te bieden hebben.
Er is dit keer ook ruimte om een korte workshop te geven of het bedrijf of bijzondere activiteit (cursusaanbieders zijn ook welkom!) te presenteren met een beamer. Alle deelnemende ondernemers krijgen een stapeltje gratis entreekaarten om uit te delen aan klanten, vrienden en familie, die op Rondje Randwijk willen komen kijken.

Deelname is gratis, inclusief een kraam als je die nodig hebt. Aanmelding kan tot uiterlijk 31 maart 2018. Wie zich het eerste aanmeldt krijgt natuurlijk de beste plek!

Aanmelden via rondjerandwijk@gmail.com
Hou de facebookpagina rond-je-randwijk in de gaten voor nieuws!
Alle deelnemende ondernemers mogen ook daarop laten zien wat ze doen.

Reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *