Intocht van Sinterklaas

Op zaterdag 19 november 2022 komen Sinterklaas en zijn Pieten weer een bezoek brengen aan Randwijk. Naar verwachting rijden ze rond 14.00 uur het dorp binnen.
Komen jullie Sint en zijn Pieten vanaf 13.45 opwachten bij het monument tegenover de Ned. Hervormde kerk? Dan ben je bij de intocht van Sinterklaas in Randwijk!

Jouw optreden bij Sinterklaas op het podium

Na aankomst is er een gezellige optocht richting ‘De Haar’.
Maar let op! Er zijn een paar cadeautjes zoekgeraakt. Kun jij ze vinden onderweg?In De Haar wordt vanaf ongeveer 14.30 tot 15.30 een leuk programma georganiseerd voor alle kinderen en ouders.

Lijkt het je leuk om in de grote zaal van De Haar bij Sinterklaas op het podium een optreden te laten zien? Wil je bijvoorbeeld een liedje spelen op je gitaar of een dansje doen? Misschien wel een goocheltruc laten zien of gewoon een liedje zingen?
Laat het dan even weten aan de Regelpiet via telefoonnummer 06-42744866.
Dan kan jouw optreden te zien zijn op 19 november op het podium bij Sinterklaas.

Kleurwedstrijd (voor 12 november)

 

 

De tekening die je hier ziet is een kleurplaat! Als je die uitprint kun je hem mooi inkleuren. Doe er je best op en zet je naam en leeftijd achterop de tekening. Lever hem voor 12 november in: in de brievenbus van Johan Frisostraat 43 in Randwijk.

Download hier de kleurplaat:

Sinterklaas kleurplaat 2022

Huisbezoek Sint

Wilt u Sinterklaas en twee Pieten thuis ontvangen op zaterdag 3 december of op maandag 5 december? Neem dan contact op met de Huisbezoekpiet op nummer 06-12866179.

Het Sinterklaas comité Randwijk