Hoe wil je het in Randwijk?

Veranderingen in Randwijk?

De gemeente Overbetuwe wil graag van alle bewoners weten wat ze belangrijk vinden om te behouden en wat ze graag zouden willen zien veranderen in hun dorp. Je kunt daarvoor plannen en voorstellen indienen via de site www.FlexibelBestemmenRandwijk.nl tot en met 16 februari 2020. Alle plannen worden geformuleerd als stellingen over de ruimtelijke omgeving van het dorp.
Na 16 februari worden de stellingen en berichten verzameld en door een gemeentelijke werkgroep tot een geheel gemaakt. Vanaf maandag 9 maart kun je reageren op de stellingen. Ook dit kan via FlexibelBestemmenRandwijk.nl. Hiervoor hoef je niet eerder een stelling geplaatst te hebben. Iedereen kan meedoen.
Je moet wel eerst inloggen via de site van de gemeente, waar je automatisch heen gelinkt wordt.

Als meer dan 80% het met een stelling eens is wordt deze in het bestemmingsplan voorgesteld aan de gemeenteraad. Laat weten of jij het eens of oneens bent met de voorstellen en bepaal zo mee hoe het verder moet gaan in Randwijk.

Kijk voor meer informatie op www.flexibelbestemmenrandwijk.nl. Vragen of ideeën? Stuur een e-mail naar flexibelbestemmen@overbetuwe.nl of neem telefonisch contact op via 06 30780187.

Voortgang bouw De Haar

Zo gaat De Haar eruit zien als het klaar is. Beeld: E.V.A. Architecten

Ondertussen zijn de aannemers die bouwen aan multifunctionele accommodatie De Haar weer verder gevorderd. Het dak is zover gereed dat de dakgoot en het dak zelf erop gelegd kunnen worden. De schilder is beneden in de kelder bezig de kozijnen te schuren en te schilderen, en de plafonds zitten er grotendeels in. De lift staat in hoofdgroepen klaar om gezet te worden en een hoop wandcontactdozen zijn al geplaatst. Buiten is de trap/sta-tribune geplaatst en is men aan het egaliseren om het terras te maken. Al met al gaat het heel voortvarend, die bouw.

Reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *