Geslaagde koningsdag

Randwijk – Wat een koningsdag heeft Randwijk beleefd! Wat niemand aan het begin van dit jaar nog verwachtte, is toch gebeurd: een spetterende koningsdag is een feit! Ondanks het late starten met organiseren doordat eerst nieuwe leden gezocht moesten worden is het Oranje Comité Randwijk er toch in geslaagd een leuke dag te organiseren met veel verschillende activiteiten.

De dag begon al mooi met stralend weer en er kwamen dan ook veel mensen naar de aubade. Grote verrassing was wel dat ons Randwijkse koningspaar met hun drie Randwijkse dochters hun opwachting maakten om met ons deze dag mee te vieren!

Ook de kinderspelen werden goed bezocht en een aantal kinderen ging weer met een mooie prijs naar huis die hen overhandigd werd door het koningspaar in eigen persoon! ‘s Middags was er een familieprogramma voor jong en oud georganiseerd. Oude tractoren, een voltigedemonstratie, een luchtkussen en stormbaan voor de kinderen, een fietsversierwedstrijd en bovendien een taartenbakwedstrijd waar prachtige en heerlijke taarten en cupcakes ingeleverd werden. Moeilijk was de keuze voor onze jury, waaronder onze eigen burgemeester Toon van Asseldonk, maar zij zijn er in geslaagd de mooiste en lekkerste taarten en cupcakes te belonen met mooie prijzen. Ook de touwtrekwedstrijd en de Abrahamcompetitie, waar spierballen, kracht en uithoudingsvermogen getest konden worden, waren een succes en ook daar zijn mooie prijzen gewonnen. Nog veel meer leuke dingen waren er te doen in Randwijk en het Oranje Comité en de inwoners van Randwijk zien dan ook terug op een gezellige, geslaagde Koningsdag. “Voor Randwijk, door Randwijk!” is de kreet die nog wel eens gehoord wordt en dat is nu ook wel duidelijk gebleken!