Repaircafe Randwijk goed van start

Fokke kreeg een radio aan de praat die het al tijden niet had gedaan. Theo repareerde een burolamp. Karel hoopte dat er nog een kapotte fiets zou worden binnengereden, want hij vindt mechanische mankementen het leukst om aan te pakken. En volgende keer is ook Elzelien er bij voor kledingherstel. Dat was dus een uitstekend nieuw begin na anderhalf jaar rust voor de handige mannen van het Repaircafe.

Gloednieuwe gereedschapskast via Overbetuwe Doet bonnen

Met de tegoedbonnen van Overbetuwe Doet werd vorig jaar een mooi bedrag bij elkaar gespaard voor een gloednieuwe rijdende gereedschapskast. Eentje met vijf soepel glijdende laden met tangen, schroevendraaiers, bitjes en ander gereedschap waarvan een onhandig mens nog nooit gehoord heeft. Karel bouwde daar bovenop nog een houten kist, met deksel en bankschroef, voor apparaten die alleen nog maar goed zijn voor de losse onderdelen. Zo werd zelfs de handige gereedschapskast nog eens extra handig gemaakt.
Bedankt aan iedereen die vorig jaar een Overbetuwe Doet-bon aan het Repaircafe gaf.
En nou maar hopen dat er snel een keer iets stuk gaat.

Vanaf 1 oktober kun je weer elke eerste vrijdag van de maand laten repareren wat kapot is, in het Randwijkse Repaircafe in de kleine zaal van De Haar, van 19.00 tot 21.00. Handige mensen zijn altijd welkom als vrijwilliger.