Kleine moeite, groot plezier!

Vind je het leuk iets voor Randwijk te kunnen doen, maar je hebt niet veel tijd…
Oranje comité Randwijk is een informeel gezelschap met een \’hands on\’ mentaliteit dat jaarlijks terugkerende festiviteiten organiseert zoals de Prinsen en Prinsessen Parade eind januari, formele en informele activiteiten op Koningsdag, 4 en 5 mei. We willen hiermee een positieve bijdrage leveren aan de leefbaarheid in het dorp.

orange1

Wij staan open voor mensen en verenigingen die nieuwe initiatieven willen ontplooien of juist bestaande willen versterken. Of je nu veel of weinig tijd hebt, je wel of niet wilt vastleggen op bepaalde data… Tijdens de voorbereidingen en op de feestdagen zelf zijn mensen nodig die het leuk vinden om zich te verdiepen in bijv. subsidies, vergunningen, administratie, website, (sportieve en creatieve) programma invulling, enz. En natuurlijk zijn er ook vrijwilligers nodig die de handen uit de mouwen willen steken en bijvoorbeeld helpen met de opbouw en opruim werkzaamheden of het verkeer willen regelen bij straatafzettingen.
Het is te veel om hier op te sommen, maar het spreekwoord spreekt voor zich: \”Vele handen maken licht werk\”.

We maken het samen: Voor Randwijk Door Randwijk!

Draag je steentje bij! Twijfel niet, het kost niets… Neem vandaag nog contact met ons op via Facebook, mail of bel even:

Ulrike Attema: 0634124565
Sjaan Verwoert-van Oosten: 0620402247
Anne de Kok: 0640323017
Arianne den Hartigh: 0610272728
Jeroen den Hartog: 0651597474
Info@oranjecomiterandwijk.nl
Www.oranjecomiterandwijk.nl