Jantje Beton Collecte van 25 februari t/m 9 maart 2019

Doe mee, spek de kas en help peutercentrum aan nieuwe speeltoestellen en buitenmateriaal voor op het speelterrein bij de nieuwe accommodatie MFA De Haar.

Van maandag 25 feb t/m 9 mrt 2019, is de Jantje Beton Collecte. Dan gaan ruim 40.000 vrijwilligers langs de deuren om geld op te halen zodat meer kinderen meer kunnen spelen. Ook wij van peutercentrum Ukkepuk doen mee, omdat 50% van de opbrengst van de opbrengst besteed wordt aan nieuw buitenmateriaal.

Het belang van spelen
Spelen is belangrijk. Kinderen moeten bewegen voor een gezonde ontwikkeling. En tijdens het spelen leren ze allemaal belangrijke dingen zoals vrienden maken en omgaan met tegenslagen. Jammer genoeg wordt buiten spelen steeds minder vanzelfsprekend. 3 op de 10 kinderen speelt niet of slechts een keer per week vrij buiten. Spelen houdt je vrolijk en open tegenover de wereld. Eigenlijk zou iedereen wat meer moeten spelen.

Help peutercentrum Ukkepuk.
De helft van de opbrengsten besteedt Jantje Beton aan speelprojecten in heel Nederland. De andere helft is voor ons peutercentrum. Die opbrengst is heel erg welkom. Komend jaar willen we bij de opening van MFA De Haar een mooi ingericht speelterrein hebben voor onze peuters maar ook voor de kinderen uit het dorp die MFA De Haar gaan bezoeken.

Wat ga je doen?
Geef bij Karin Wiggelman aan wanneer je wilt lopen. Wij voorzien je van alle benodigdheden, zoals collectebussen en handige tips. Jij zorgt voor een goed humeur. Tijdens de collecteweken lopen we samen langs de deuren. Je mag natuurlijk ook skateboardend langs de deuren. Zo wordt het nog een leuke dag ook.

Online collecteren
Kan je niet collecteren maar wil je ons wel helpen? Maak dan vanaf 14 februari een online collectebus aan op www.jantjebeton.digicollect.nl. Met een online collectebus kun je de opbrengst voor peutercentrum Ukkepuk verhogen door geld op te halen bij vrienden en familie door het hele land.

Hoe doe ik mee of waar vind ik meer informatie?
Neem contact op met: Karin Wiggelman, karin-wim@hetnet.nl, 06-44818849. Whattsappen mag natuurlijk ook.
Geef aan welke straat/straten je wilt lopen in Randwijk.

Help ons een handje, want zo helpen we elkaar!

Reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *