Contact

Randwijker.nl  is een open platform van en voor alle inwoners van Randwijk. Hier treft u naast informatie over Randwijk ook verenigingen, maatschappelijke en kerkelijke organisaties en plaatselijke ondernemers aan. Een lokale agenda stelt iedereen op de hoogte van activiteiten in het dorp. Op het prikbord kunnen particuliere bewoners hun eigen advertentie of mededeling kwijt.

Naast deze site brengen wij twee keer per jaar De Randwijker uit, een kleurenfolder met nieuws over Randwijk, die huis aan huis wordt bezorgd. Ook hier is ruimte voor advertenties.

Bedrijven die zich deze site presenteren vergroten niet alleen de lokale naamsbekendheid, maar steunen ook het dorps- en verenigingsleven.

Met de opbrengst biedt de redactie kosteloos ruimte aan informatie van verenigingen en plaatselijke initiatieven. Alle verenigingen en plaatselijke initiatieven kunnen zich presenteren op de website Randwijk.nl, hun activiteiten worden opgenomen in de agenda en hun mededelingen afgedrukt in de Randwijker. Dit alles dankzij de bijdragen van ondermers. Wij werken met vrijwilligers op non-profit basis.

Geef ons uw mening en ideeën over deze site via de contact pagina.

Tarieven

  • Een logo in de lijst met ondernemers kost  24,50 per jaar
  • Een banner op een van de onderliggende pagina’s kost  27,50 per half jaar
  • Een banner op de home page kost 37,50 per half jaar.
  • Een advertentie in de Randwijker kost  25,- per uitgave.

Het ontwerpen van een banner met behulp van aangeleverd materiaal kost voor een stilstaande banner 30,- en voor een bewegende 50,-. Het ontwerp wordt voor dit bedrag verzorgd door Streamers uit Heteren. Natuurlijk kunt U ook uw eigen banner aanleveren.

Geef ons uw mening en ideeën over deze site via de contact pagina.

Randwijker.nl wordt onderhouden door een onafhankelijke redactie, bestaande uit:

Dave Brown                      dave@randwijker.nl                        webmaster content

Nienke Oldenhuis           nienke@randwijker.nl                   eindredactie

Jo Louvenberg                 jo@randwijker.nl                              coördinatie